Οργάνωση Ημερίδας

Συζητήσεις πάνω στα μαθήματα και γενικές συζητήσεις που αφορούν τη σχολή.
Post Reply
User avatar
Adamaklas
Praetorian
Praetorian
Posts: 3929
Joined: Mon Nov 22, 2010 4:07 am
Σχολή: Μηχανολόγος
Gender: Male

Οργάνωση Ημερίδας

Post by Adamaklas »

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Πρακτική Άσκηση Πανεπιστημίων» του Επιχειρησιακού προγράμματος Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση (ΕΣΠΑ), η Σχολή Μηχανικών Μεταλλείων-Μεταλλουργών του Ε.Μ.Π. οργανώνει ημερίδα την Τετάρτη, 30/05/2012, με θέμα

«Η σημασία της Πρακτικής Άσκησης στην εκπαίδευση των σπουδαστών της Σχολής Μηχανικών Μεταλλείων-Μεταλλουργών του Ε.Μ.Π. και η συμβολή της βιομηχανίας του κλάδου στην εκπαιδευτική διαδικασία»

Σκοπός της ημερίδας είναι αφενός η ανταλλαγή απόψεων με τη Βιομηχανία για την περαιτέρω βελτίωση της Πρακτικής Άσκησης και αφετέρου η συζήτηση για το παρόν και το άμεσο μέλλον της ελληνικής μεταλλευτικής και μεταλλουργικής βιομηχανίας. Προς τούτο έχει κληθεί και έχουν ήδη δεχθεί να συμμετέχουν με εισηγήσεις σημαντικές βιομηχανίες του κλάδου μας, όπως π.χ. ΛΑΡΚΟ, ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗ, ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΛΕΥΚΟΛΙΘΟΙ, ΣΙΔΕΝΟΡ, ΧΑΛΚΟΡ, ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ, S&B ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΟΡΥΚΤΑ, ΑΚΤΩΡ, κ.α. Η συνεύρεση αυτή της βιομηχανίας και της Σχολής μας θα είναι ιδιαίτερα επωφελής για όλους και ιδιαιτέρως για τους σπουδαστές μας.

Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη.

Καθ. Ι. Πασπαλιάρης
Πρόεδρος Σχολής Μηχ. Μεταλλείων - Μεταλλουργών

· Αναλυτικό πρόγραμμα Ημερίδας

· Αφίσα Ημερίδας
Ολος ο κοσμος, ενα μεγαλο τασακι.

Αλλα δεν γαμιεται :)
stathis wrote: Εχει αδειες ξαπλωστρες πιο κατω,μακρια απο το ηχειο.
Post Reply

Return to “Γενικές Συζητήσεις & Νέα Σχολής Μεταλλειολόγων”