Ordinary Fascism - Mikhail Romm

Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Post Reply
User avatar
Robocop
Major
Major
Posts: 198
Joined: Mon Sep 20, 2010 3:05 pm
Σχολή: Μεταλλειολόγος
Gender: Male

Ordinary Fascism - Mikhail Romm

Post by Robocop »

Στα ελληνικά αποδίδεται ως "Ο αληθινός φασισμός". Πρόκειται για σοβιετικό ντοκυμαντερ για την άνοδο και την πτώση του Χίτλερ, το οποίο χρησιμοποιεί κινηματογραφικό αρχείο από το υπουργείο Προπαγάνδας των Ναζί, προσωπικές φωτογραφίες του Αδόλφου και διάφορες φωτογραφίες από Γερμανούς στρατιώτες της Wehrmacht ή των SS. Έτυχε να πέσει στα χέρια μου
Τρομακτικά ενδιαφέρον, καμία σχέση με ότι αντίστοιχο έχετε δει μέχρι στιγμής για τον πόλεμο. Μπορεί να πάρετε και μια εικόνα για το πως έμοιαζε η ΕΣΣΔ της δεκαετίας του '60, επίσης πολύ χρήσιμο μιας και δεν κυκλοφορούν πολλές εικόνες παρά μόνο από τις επετειακές στρατιωτικές παρελάσεις στην Κόκκινη Πλατεία.

Ειλικρινά όσοι ενδιαφέρεστε για αυτή την ιστορική περίοδο, μην το χάσετε! Δυστυχώς κυκλοφορεί μόνο με αγγλικούς υποτίτλους, αλλά γενικά στο ΕΜΠ οι περισσότεροι τα κατέχουμε. Σε κάθε άλλη περίπτωση, όποιος θέλει, pm το dubbάρω από VHS σε DVD και του το δίνω στο ΕΜΠ.

P.S. Λίγα λόγια για το σκηνοθέτη: Κορυφαίος Σοβιετικός Κινηματογραφιστής, δημιουργός ταινιών που κατά καιρούς έχουν αποσπάσει σημαντικά διεθνή βραβεία. Πιο αναλυτικά και φιλμογραφία εδώ http://en.wikipedia.org/wiki/Mikhail_Romm

User avatar
Vladimir
Praetorian
Praetorian
Posts: 383
Joined: Mon Oct 11, 2010 8:17 pm
Gender: Male

Re: Ordinary Fascism - Mikhail Romm

Post by Vladimir »

.
Last edited by Vladimir on Wed Jan 18, 2023 12:45 am, edited 1 time in total.
mysterious wrote:Από ένα πορνόγερο ως και του λόγου σας, περίμενα να αποφεύγατε αυτή την στενωπό! Όμως, αν και ραμολί, επιδίδεστε, λίαν επιτυχώς, στο κασκαντεριλίκιον!!! Γι'αυτό σας αρμόζει ένα ΕΥΓΕ για το κοινωνικόν έργον που επιτελείτε! RESPECT, βοήθειά μας!!!!
User avatar
Robocop
Major
Major
Posts: 198
Joined: Mon Sep 20, 2010 3:05 pm
Σχολή: Μεταλλειολόγος
Gender: Male

Re: Ordinary Fascism - Mikhail Romm

Post by Robocop »

HarisSukhoi wrote:To θέλω! Μήπως μπορείς να το κάνεις και Torrent? Αλλά θα μου πεις, ποιός θα seedάρει...

Τέλος πάντων pm με για το πότε μπορείς να μου δώσεις dvd και τι θέλεις (αν) in return. ;)
Πας καλά ρε, τίποτα in return! Όταν γυρίσω σπίτι θα το κάνω DVD και την Τρίτη που έχουμε και συνελεύσεις θα στο δώσω. Θύμισέ το μου με ένα pm Κυριακή μόνο.
Post Reply

Return to “Σινεμά - TV”