iPhone 4 VS HTC Desire HD

Προβληματισμοί, απόψεις για επιστημονικά, τεχνολογικά θέματα και γεγονότα.
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.

iPhone 4 ή HTC Desire HD

iPhone 4
31
44%
HTC Desire HD
40
56%
 
Total votes: 71

User avatar
eΝy
Community Founder
Community Founder
Posts: 6260
Joined: Mon Jan 18, 2010 12:07 pm
Gender: Male

Re: iPhone 4 VS HTC Desire HD

Post by eΝy »

Έλα george, ότι χρειάζεσαι για να αποφασίσεις...

Mechanical Engineering NTUA, 2010
MTEC ETH Zurich, 2013
Founder: https://polytexneio.gr
Founder: https://globalprep.gr
User avatar
vAs
MechEng Seeder
MechEng Seeder
Posts: 565
Joined: Wed Jan 20, 2010 10:58 pm

Re: iPhone 4 VS HTC Desire HD

Post by vAs »

Hahahahah! Το 'χω δει ρε :P Γαμάει!
PERFECTION is my DIRECTION


╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
red_monster
Private First Class
Private First Class
Posts: 6
Joined: Tue Feb 15, 2011 7:57 pm
Σχολή: Μηχανολόγος

Re: iPhone 4 VS HTC Desire HD

Post by red_monster »

είναι φανερό οτι μερικοί δεν έχουν ιδέα από το iOS της apple και αρκούνται στα γνωστά σχόλια περί μούρης κλπ...
όπως είναι γνωστό στους περισσότερους το μηλόφωνο "σπάει" μέσα σε 20'' με jailbreak... από εκεί και μετά οι δυνατότητες παραμετροποίησης είναι απύθμενες... οι εφαρμογές του χιλιάδες και δωρεάν και για όλα τα γούστα...
από ασκήσεις στατικής με ισοστατικούς φορείς, μέχρι δωρεαν sms... 
το βασικό του όμως πλεονεκτημα είναι η ΑΠΛΟΤΗΤΑ και η ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ... λέξεις κλειδία τόσο για έναν απαιτητικό όσο και για έναν συμβατικό χρήστη...
User avatar
castiel
Praetorian
Praetorian
Posts: 6466
Joined: Tue Oct 05, 2010 8:08 pm
Σχολή: Ναυπηγός
Gender: Male
Location: 501 Not Implemented

Re: iPhone 4 VS HTC Desire HD

Post by castiel »

το android είναι παραμετροποιήσιμο και χωρίς root (το αντίστοιχο jailbreak).
το market μεγαλώνει συνεχώς και αυξάνονται καθημερινά οι εφαρμογές developpers...
νομίζω δεν έχει πολλά να ζηλέψει από το appstore ούτε σε επίπεδο free εφαρμογών ούτε σε paid (αν και μειονέκτημα ότι οι paid δεν είναι ακόμα διαθέσιμες στην Ελλάδα, αν και υπάρχει πλάγιος τρόπος για να τις αγοράσεις)
έχει δημιουργηθεί επίσης μία μεγάλη κοινότητα υποστήριξης. αν δεν σου αρέσει το περιβάλλον ή θες να κάνεις overclock μπορείς να βάλεις μία custom rom... στο xda-developers.com έχει ξεχωριστά forum για πάρα πολλά android κινητά (και για iPhone και για wm)
στα + του android το μεγαλύτερο εύρος συσκευών που το φοράνε (το zte blade έχει 160€ και είναι πάρα πολύ καλό για τα λεφτά του, ανταγωνίζεται κινητά των 250, αν και έχει αρκετά μειονεκτήματα!! )
Now dance, fucker, dance | Man, I never had a chance | And no one even knew | It was really only you
And now you'll lead the way | Show the light of day | Nice work you did | You're gonna go far, kid..


___P.S.___

Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
κι ο πατέρας του στον Άδη
άκουσε μια τουφεκιά.
User avatar
Don Molina
Praetorian
Praetorian
Posts: 757
Joined: Wed Jan 20, 2010 11:11 pm
Σχολή: Μηχανολόγος
Gender: Male
Location: Outer Heaven

Re: iPhone 4 VS HTC Desire HD

Post by Don Molina »

red_monster wrote:το βασικό του όμως πλεονεκτημα είναι η ΑΠΛΟΤΗΤΑ και η ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ... λέξεις κλειδία τόσο για έναν απαιτητικό όσο και για έναν συμβατικό χρήστη...

αχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχα

iTunes, το απόλυτο bloatware που κρασάρει σαν πουτάνα σε rehab και που κάνει το χειρότερο sync με τον χειρότερο τρόπο. Και είναι και τελείως παρακμή player.

Από την άλλη οι "αδαείς" χρήστες Android, πετάνε ένα Winamp και έχουνε wireless sync με το που μπαίνουν σπίτι. Και παίζουνε και FLAC με άλλες τζάμπα εφαρμογές.

Επίσης το γεγονός ότι άλλαξα κινητό και περνώντας username/password από τον λογαριασμό μου στην Google αμέσως είχα όλες τις επαφές μου, τις εφαρμογές μου, τα e-mail μου, τις περισσότερες ρυθμίσεις έτοιμες, μέχρι και το γαμημένο wallpaper που είχα στο προηγούμενο τηλέφωνο τα λέει όλα.


Mobile Me my ass...


Το iPhone είναι ωραίο τρεντ για κόσμο που θέλει να έχει facebook στο κινητό του και η ενασχόλησή του με το internet ξεκινάει από εκεί και πάει μέχρι το tro-ma-ktiko και την ζούκλα. Άντε και κανένα app στυλ Vino (τι κρασί να πιω γιατί θέλω να το παίξω έξυπνος στον σομελιέ) και athinorama, και είσαι ο ιδανικός hipster με το σούπερ-wow ντιζαϊνάτο υπερτηλέφωνο που δεν είναι τόσο κλειστό όσο φαίνεται (και καλά).


iBite me!


Αν δεν θες Blackberry για λόγους δουλειάς, το Android είναι προφανώς καλύτερη επιλογή.
1) Είναι customisable
2) Έχει widgets
3) Έχει multitasking, κι όχι κοροϊδίες. Να τρέχει navigation ενώ μιλάς στο τηλέφωνο και στο ακουστικό να ακούγονται σε κατάλληλο volume οδηγίες. Στο HTC Magic, το 2ο Android τηλέφωνο της αγοράς. Η Apple από την άλλη σου πουλάει multitasking που παγώνει άλλες εφαρμογές (άρα δεν είναι multitasking) και στο περιορίζει στα και καλά high-end τηλέφωνά της...
4) Είναι άπειρο value-for-money.

5) Έχεις ένα τηλέφωνο που είναι δικό σου. Δεν το νοικιάζεις από έναν εγωκεντρικό φασιστομαλακάκο που νομίζει ότι ξέρει καλύτερα από μένα τι θέλω να κάνω με την περιουσία μου και λογοκρίνει τα βυζιά γιατί δεν του κάθονται καλά...

Τo Android είναι λειτουργικό που έχει την βάση του στην Google (που έχει ότι καλύτερο σε μηχανικούς software), επεκτείνεται και αποκτά ποικιλία από την πιο πορωμένη/καμένη/προχωρημένη κοινότητα εκεί έξω (linuxάκηδες του κόσμου ενωθείτε) και τρέχει σε υλικό εταιρειών όπως η Motorola η HTC και η Sony Ericsson.

Το iOS από την άλλη φτιάχνεται όμορφο και εύκολο από μαλάκες με περίεργα γυαλιά που θεωρούν το 3ο κουμπί τρομακτικό...

I made my choice
Engineering is to physics and math what sex is to masturbation
User avatar
Λakedaimonas
Praetorian
Praetorian
Posts: 2086
Joined: Thu Jan 21, 2010 1:17 am
Σχολή: Μηχανολόγος
Gender: Male

Re: iPhone 4 VS HTC Desire HD

Post by Λakedaimonas »

Πήρα το LGP500 και πάνω του φοράει Android 2.2, λόγω εξεταστικής δεν έχω εξερευνήσει πλήρως όλες τις δυνατότητες του ακόμα, αλλά ειλικρινά έχω χειριστεί και iphone και μα τον θεό δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος πρέπει να πάει να αγοράσει iphone και να σκάσει τόσα λεφτά. Δηλαδή ρε παιδιά ABAQUS ή SOLIDWORKS θα τρέξετε στο κινητό?!

Τα περισσότερα apps που έχω δει να χρησιμοποιεί ο κόσμος στα smartphones γενικά έχουν να κάνουν με ψωλάρισμα τουτέστιν ας δω τι καιρό έχει στην Γουαδελούπη μέχρι να έρθει το λεωφορείο κλπ.

Ακόμα και τα apps που εγώ θέλω να χρησιμοποιήσω μπορώ να το κάνω και με το παλίο HTC Nike που έχω και το έχω κάνει unlock και για αυτά που θέλω κάνει παπάδες παρότι φοράει win mobile 6.5, εντάξει δεν λέω ότι πετάει αλλά τονίζω ότι για αυτό που θέλω να κάνω το κάνει αρκετά ικανοποιητικά.

Εν κατακλείδι αν δεν έχετε λεφτά για πέταμα δεν έχει νόημα ούτε HTC να πάρετε ούτε Iphone. Από την στιγμή που Android φοράνε πλέον και φθηνότερες μάρκες smartphone νομίζω πως δεν αξίζει να χαλάσετε τα λεφτά σας.

Τώρα αν τα λεφτά δεν είναι θέμα, μάγκες πάρτε ότι γουστάρετε! Πάρτε και HTC και Iphone και αλλάξτε τους τα φώτα, crackαρετε τα hackεψτε τα κάντε τα ότι σας κατέβει..
:twisted: :twisted: :twisted:
Introduce a little anarchy. Upset the established order and everything becomes chaos. I’m an agent of chaos. Oh, and you know the thing about chaos? It’s fair.
e-polytexneio.gr forum ntua all hail ntua
Post Reply

Return to “Επιστήμη & Τεχνολογία”