Επί Πτυχίω φοιτητές

Βοηθήστε μας να κάνουμε το e-polytexneio ακόμα καλύτερο!
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Post Reply
User avatar
eΝy
Community Founder
Community Founder
Posts: 6260
Joined: Mon Jan 18, 2010 12:07 pm
Gender: Male

Επί Πτυχίω φοιτητές

Post by eΝy »

Σήμερα έκανα μια ανακατανομή στα priviledges.

Όσοι είναι από 7ο Έτος και πάνω θα μπορούν να κάνουν αίτηση από το User Control Panel για να μπουν σε μια κατηγορία "Επί Πτυχίω Φοιτητές" και να βλέπουν τα Θέματα Εξεταστικών και τις Εργασίες, άσχετα εάν είχαν ποτέ προσφέρει κάτι στην Κοινότητα ή όχι (όσοι είναι ήδη εγγεγραμμένοι στην σελίδα έγιναν αυτόματα μέλη).


Κάποιοι seeders ή trusted μπορεί να δυσαρεστηθούν με τη νέα αυτή αλλαγή. Είναι μαλακία να προσφέρεις εσύ κάτι στο τραπέζι και ο άλλος που δεν προσφέρει τίποτα να έρχεται και να τρώει.

Ο λόγος όμως που γίνεται αυτή η αλλαγή είναι γιατί θεωρώ εξίσου μαλακία να μην βοηθηθούν από το site τα παιδιά που είναι τώρα 7ο ή 8ο ή 9ο έτος . Μπορεί να είναι άδικο από μια άποψη απέναντι στην σωστή στάση που τηρούν οι seeders, αλλά απ την άλλη θεωρώ ότι είναι καριολιά να μην βοηθάς κάποιον να τελειώσει το μπουρδέλο μια ώρα αρχύτερα, ενώ είναι στο χέρι σου να το κάνεις. Στην τελική δεν αφορά τον ζήτουλα διπλανό σου, αλλά κάποιον που για τον x, y, z λόγο έπρεπε να χει τελειώσει εδώ και 2 χρόνια, αλλά δεν του 'κατσε.

Και επειδή έχω ένα σκάλωμα να βλέπω τον κόσμο να τελειώνει το μπουρδέλο όσο πιο εύκολα γίνεται και πιστεύω στην εν γένει καλή διάθεση του κόσμου και όχι στην αρπακτική, θεωρώ ότι αυτό το μέτρο θα είναι μόνο προς καλή κατεύθυνση.


Η Διεύθυνση
~eNy
Mechanical Engineering NTUA, 2010
MTEC ETH Zurich, 2013
Founder: https://polytexneio.gr
Founder: https://globalprep.gr
Post Reply

Return to “Λειτουργία & Feedback για την Ιστοσελίδα”