Χειμερινά Σεμινάρια του BEST 2010-2011

Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Post Reply
kleopas
MechEng Seeder
MechEng Seeder
Posts: 9
Joined: Sun Jan 24, 2010 3:52 pm
Σχολή: Μηχανολόγος

Χειμερινά Σεμινάρια του BEST 2010-2011

Post by kleopas »

To BEST (Board of European Students of Technology) διοργανώνει για φέτος τo χειμώνα 6 ακαδημαϊκά σεμινάρια σε Ολλανδία, Ρωσία, Αυστρία και Γαλλία και ένα leisure event στη Σλοβακία.


Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις πόλεις που οργανώνουν σεμινάρια στον παρακάτω χάρτη: http://www.bestorg.eu/student/courses/c ... n=Winter10

Την λίστα των σεμιναρίων μπορείτε να βρείτε στο : http://best.eu.org/student/courses/coursesList.jsp


Η διάρκεια κάθε σεμιναρίου είναι περίπου 8-10 μέρες. Μέγιστη συμμετοχή(FEE) είναι το ποσό των 45 € –για την Ελλάδα, όμως, για τον επόμενο χρόνο τουλάχιστον θα είναι 0 € - (για τα ακαδημαϊκά σεμινάρια) συν τα έξοδα του εισιτηρίου σας, ενώ είναι καλυμμένη η διαμονή, η πλήρης διατροφή, οι εσωτερικές μετακινήσεις και μερικές κοινωνικές δραστηριότητες. Για τα leisure events το fee είναι ακριβώς όσο γράφει, χωρίς κάποια μείωση.

Μπορείτε να δείτε όλα τα Winter Courses και να κάνετε αίτηση έως την *Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2010 στις 23:00 CEST *, μέσω της σελίδας : http://www.best.eu.org

Προϋποθέσεις συμμετοχής: Να είστε φοιτητής/τρια ΕΜΠ (προπτυχιακός ή μεταπτυχιακός) και να γνωρίζετε Αγγλικά.

Επιπλέον μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της τοπικής ομάδας της Αθήνας http://www.ntua.gr/best/ για να ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες μας και να έρθετε σε επαφή μαζί μας.
Post Reply

Return to “BEST”