καλησπερα πρωτοετης εδω
Λυστε μου μια απορια,τα μαθηματα ορυκτολογια και πετρολογια αποτελουν βαση για καποιο επομενο μαθημα ωστε να ΄΄κρατησουμε πραματα΄΄?
Navigator
![]()
Recent Topics
![]()
Αποτελεσματα χειμερι...
by: a_nikos Thu Apr 26, 2018 10:22 am View latest reply... Εργασίες τεχνικών υλ... by: mc16716 Wed Apr 25, 2018 9:00 pm View latest reply... Ασχολείται κανείς με... by: sid Wed Apr 25, 2018 4:27 am View latest reply... Το πιο άχρηστο Ποστ.... by: sid Wed Apr 25, 2018 4:15 am View latest reply... Κρασί by: sid Wed Apr 25, 2018 4:00 am View latest reply... Πως φτιάχνεστε;... by: sid Wed Apr 25, 2018 3:48 am View latest reply... Αιωνια διλημματα (Pa... by: sid Wed Apr 25, 2018 3:44 am View latest reply... Επιχειρησιακή Έρευνα... by: xbasher Tue Apr 24, 2018 8:36 pm View latest reply... Φυσική-Εργαστηριακή ... by: mariioszach Sun Apr 22, 2018 4:34 pm View latest reply... Πόδια by: sid Sat Apr 21, 2018 4:55 pm View latest reply...
Google Ads
![]() |
μαθηματα του 1ου ετους
2 posts
• Page 1 of 1
μαθηματα του 1ου ετουςκαλησπερα πρωτοετης εδω
Λυστε μου μια απορια,τα μαθηματα ορυκτολογια και πετρολογια αποτελουν βαση για καποιο επομενο μαθημα ωστε να ΄΄κρατησουμε πραματα΄΄?
Re: μαθηματα του 1ου ετουςΒλέπω πως δεν σου απάντησε κανένας οπότε θα ανάλαβω, όσο μπορώ, να σου απαντήσω εγώ. Γενικά κάθε μάθημα της σχολής έχει να σου προσφέρει κάτι το οποίο στην πορεία θα το βρεις μπροστά σου. Πράγματα τα οποία ούτε καν μπορείς να φανταστείς. Δε λέω ότι όλα είναι σημαντικά και πως πρέπει όλα να τα μαθαίνεις απ' έξω, αλλά μετά από τόσα χρόνια στη σχολή κατάλαβα πως ότι μαθαίνεις το μαθαίνεις για κάποιο λόγο εν τέλει. Βάσει αυτών λοιπόν ναι τα μαθήματα ορυκτολογίας και πετρολογίας, ως ένα βαθμό, αποτελούν βάσει για αρκετά μαθήματα στα μετέπειτα έτη, όποια κατεύθυνση και αν ακολουθήσεις γιατί τα ορυκτά και τα πετρώματα είναι παντού.
2 posts
• Page 1 of 1
Return to Γενικές Συζητήσεις & Νέα Σχολής Μεταλλειολόγων Who is onlineRegistered users: Bing [Bot], Google [Bot], leviathan |