Εξωγήινοι γέμισαν με φοιτητές την Πρυτανεία

Καμμένα online παιχνίδια για μεταμεσονύκτιο και μεσοεξεταστικό κάψιμο!
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Post Reply
User avatar
sid
MechEng Seeder
MechEng Seeder
Posts: 4031
Joined: Mon Jan 25, 2010 10:47 pm
Σχολή: Χημικός
Gender: Male
Location: 242
Contact:

Εξωγήινοι γέμισαν με φοιτητές την Πρυτανεία

Post by sid »

Απίστευτες εικόνες: Εξωγήινοι από το Εθνικό Κέντρο Συμβούλων Σαμαρά εισέβαλαν σήμερα στην Πρυτανεία, αδειάζοντας δύο σακούλες με φοιτητές πάνω στο γραφείο του αντιπρύτανη, κ. Αντώνη Καλοκαιρινού.

Η κίνηση των κυβερνητικών εκπροσώπων είναι πρωτοφανής, αφού θέλοντας να διαμαρτυρηθούν για την κατάσταση εμπόλεμης ζώνης, που επικρατεί στους χώρους της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης αλλά και για τις τελευταίες ενέργειες του Φ.Σ. Μηχανολόγων Μηχανικών και την άρνησή του να αλλάξει το τροπάρι των καταλήψεων τα τελευταία 40 χρόνια, επέλεξαν να γεμίσουν το γραφείο του αντιπρύτανη του ΕΚΠΑ, Αντώνη Καλοκαιρινού, με... φοιτητές που από την πολύ ακινησία και εγκεφαλική σήψη βρώμισαν ανεξίτηλα το χρυσοποίκιλτο σετ γραφείου του κ.Πρύτανη.

Η ομάδα των περίπου 30 κυβερνητικών παραστελεχών μαζί με τα φουσκωτά τσιράκια τους εισήλθε στο γραφείο, όπου και ο εκπρόσωπός τους έλαβε το λόγο, για να καταφερθεί εναντίον των πρυτανικών αρχών και ιδιαίτερα του πρύτανη, Θεόδωρου Φορτσάκη, για το γεγονός ότι δεν πέρασε τελικά στην ψηφοφορία η ρηξικέλευθη πρόταση να ξεπαστρέψουν τους φοιτητές μέλη καρτέλ συμμοριών αλά Κολομβία αλλά ούτε και η μετριοπαθής άποψη να πάνε τα ΜΑΤ να κλέψουνε νερά και φρέντηδες από το κυλικείο Χημικών, ώστε να γίνει ντου από νικοτινοκαφεϊνομανείς φοιτητές και να σφαχτούνε όλοι να ησυχάσουμε.


Σε σχετικό βίντεο, ο κ. Φορτσάκης εμφανίζεται να εκθέτει τις απόψεις του επί περίπου πέντε λεπτά για τα θέματα της καθαριότητας, της φύλαξης του ιδρύματος, της παρουσίας της αστυνομίας, των διαγραφών των λιμναζόντων φοιτητών αλλά και της πρότασης για ηλεκτρονική ψηφοφορία , ενώ οι γκρούπις του από κάτω με επικεφαλής τον Κουτσίκιο παραληρούν από απανωτούς οργασμούς. Χαρακτηριστικά ο κύριος Πρύτανης ανέφερε: "Εντάξει, εγώ είμαι γνωστό χουντόμουτρο, γλείφτης του μητσοτακέϊκου και στα παπάρια μου τι εκπαίδευση θα πάρετε αλλά εσείς δεν τρώγεστε με τίποτα γαμώ το κέρατό μου.Τέτοιο τομαρισμό, συντηρητισμό και οτινανισμό είχα να δω από τους Κένταυρους[...]Άσε που τσάμπα τρώω καρέκλες για την ηλεκτρονική ψηφοφορία, ο Enyalios την πρότεινε στην πτυχιακή του: 1.θα ψηφίζουν πολλοί περισσότεροι φοιτητές, 2.θα αποστέλλονται όλα τα Πλαίσια εγκαίρως σε όλους κατευθείαν από το Κόμμα, χωρίς να κουράζονται οι φοιτητοπατέρες να τα αποστηθίζουν και να μαθαίνουν απαντήσεις για αναμενόμενες ερωτήσεις, 3. ο εποικοδομητικός διάλογος δεν θα πάψει αλλά θα γίνεται με σεξουλιάρικα π.μ.,4. όταν απομακρυνόμαστε συλλογικώς από το Όραμα, θα μας επαναφέρουν στον σωστό δρόμο Μέντορες"

Στο τέλος της ομιλίας του, ως αντεκδίκηση στους μαλλιάδες φοιτητές άδειασε και αυτός μια σακούλα που περιείχε την αλληλογραφία του με τον Σαμαρά πάνω στο γραφείο του, με αποτέλεσμα να υπάρξουν άμεσα κρούσματα εμετών, γαστρεντερίτιδων και λιποθυμιών ενώ κάποιοι από τους ανυποψίαστους λαθραναγνώστες του μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα σε κοντινά νοσοκομεία.

«Αυτό είναι το ελληνικό πανεπιστήμιο» ακούγεται να λέει ένας από το φορείο του, ενώ οι συνάδελφοί του φώναξαν μερικά συνθήματα, για να αποχωρήσουν στη συνέχεια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το νέο αυτό «επεισόδιο» στην κόντρα των φοιτητών με τον πρύτανη του ΕΚΠΑ έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά συγκρούσεων, το τελευταίο διάστημα, που κορυφώθηκαν, όταν ο κ. Φορτσάκης προανήγγειλε την ανάθεση της φύλαξης του Ιδρύματος σε ιδιωτική εταιρεία σεκιούριτι η οποία θα επιτρέπει την είσοδο των φοιτητών μόνο στην οικεία σχολή τους, με αποτέλεσμα να αντιδράσει πολυπληθής ομάδα μπακουριών του Πολυτεχνείου που την έβγαζαν κάθε μέρα στην Φιλοσοφική και μαζόχες εμπίτισσες που δεν χόρταιναν μαθηματικά από ΣΕΜΦΕ και χτυπούσαν υπερωρίες στο ΜαθηματικοΦυσικό.


Φορτσάκης: Απαράδεκτη η κατάσταση, την ευθύνη έχει η προηγούμενη πρυτανική αρχή

Ο πρύτανης Θ. Φορτσάκης μιλώντας στο ‘protothema.gr” έκανε λόγο για απαράδεκτη κατάσταση, ενώ σε ότι αφορά τη φύλαξη και την καθαριότητα επεσήμανε ότι η αργοπορία οφείλεται στην προηγούμενη πρυτανική αρχή που είχε καθυστερήσει όλους τους σχετικούς διαγωνισμούς.

Ο πρύτανης κάνοντας λόγο για έλλειψη κονδυλίων από το υπουργείο Παιδείας επεσήμανε ότι τις μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες θα ξεκινήσει η επίλυση του θέματος της καθαριότητας του Ιδρύματος αλλά απέφυγε να σχολιάσει το πότε θα λήξει η επίλυση του θέματος.

Lakers: Τι λέει ο ΣΥΡΙΖΑ για το νέο αυτό κρούσμα απεχθούς συμπεριφοράς;

Ο φορουμικός εκπρόσωπος καταδίκασε την εισβολή φοιτητών στο γραφείο του αντιπρύτανη του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κάνοντας την ακόλουθη δήλωση: «Εισέβαλαν στο γραφείο του αντιπρύτανη και το μετέτρεψαν σε χωματερή! Αυτός είναι ο "διάλογος", στο όνομα του οποίου δήθεν ορκίζονται αυτοί που επιδιώκουν τη διάλυση των πανεπιστημίων μας και όσοι τους αγκαλιάζουν. Αλήθεια, τι βωμολοχία να ψελλίσεις για το νέο αυτό κρούσμα απεχθούς συμπεριφοράς; Εκτός κι αν μας πουν πως και η μεταφορά σκουπιδιών είναι ένας ακόμη τρόπος... διακίνησης ιδεών. Δεν λέω περισσότερα μην φάω κάνα μπαν».

Η ανακοίνωση της Πρυτανείας για το συμβάν

Σε ανακοίνωσή της η πρυτανεία τονίζει:

"Λίγο μετά το μεσημέρι, ομάδα κατά φαντασίαν φοιτητών ζήτησε να συναντήσει χωρίς προηγούμενη συνεννόηση τον Πρύτανη του Ε.Κ.Π.Α. Επειδή ο Πρύτανης φυστίκωνε την γραμματέα του, δέχθηκε να τους συναντήσει εκ μέρους των Πρυτανικών Αρχών ο Αναπληρωτής Πρύτανη Ποιότητας της Πανεπιστημιακής Ζωής, Καθηγητής κ. Αντώνιος Καλοκαιρινός που τυγχάνει μονογαμικός και έχει ελεύθερο χρόνο για σκότωμα. Οι φοιτητές ζήτησαν με ένταση να γίνει η συνάντηση στο Γραφείο του Πρύτανη και μόνο γιατί ο κ. Καλοκαιρινός που δεν θέλει να μπαλαμουτιάσει την γραμματέα του, έχει βάλει κάτι φτηνές καρέκλες από ΙΚΕΑ που άμα κάτσεις πάνω από τρίωρο πιάνεται ο κώλος σου! Ο κ. Καλοκαιρινός για να μην κλιμακωθεί η ένταση τούς δέχθηκε τελικά στο Γραφείο του Πρύτανη αλλά για να τους την σπάσει δεν άνοιξε ούτε το αιρκοντίσιον ούτε την Νόβα. Αφού άκουσε ένα εκ των φοιτητών να εκφωνεί λογύδριο και πριν προλάβει να αρχίσει το ροχαλητό, οι φοιτητές άδειασαν δύο γεμάτες, μεγάλες σακούλες απορριμμάτων πάνω στο Γραφείο του Πρύτανη, ταυτόχρονα βιντεοσκοπώντας όλο το συμβάν, και αποχώρησαν έχοντας την βράβευση στο τσεπάκι τους για τον επόμενο διαγωνισμό της Μπιενάλε."
Και μετά ορισμένοι παραπονιούνται ότι ντε και καλά η λέσχη χρησιμοποιεί κατεψυγμένα κρέατα. Τουναντίον λοιπόν.

- soti
User avatar
Kuchiki_Byakuya
MechEng Seeder
MechEng Seeder
Posts: 6498
Joined: Fri Oct 22, 2010 6:55 pm
Σχολή: Μηχανολόγος
Gender: Male
Location: Seireitei

Re: Εξωγήινοι γέμισαν με φοιτητές την Πρυτανεία

Post by Kuchiki_Byakuya »

o παλιός καλός αλλ.
Be proud to die by my Bankai.
Bankai. Senbonsakura Kageyoshi
Post Reply

Return to “Forum Burnout”