Navigator
![]()
Recent Topics
![]()
Συστηθείτε στο Forum...
by: gaziaries@yahoo.gr Thu Jun 30, 2022 12:22 am View latest reply... Παρακολούθηση 3ου Εξ... by: gaziaries@yahoo.gr Thu Jun 30, 2022 12:17 am View latest reply... Ανέκδοτα & άφθονο γέ... by: sid Wed Jun 29, 2022 9:42 pm View latest reply... Θέματα Μεταφοράς Θερ... by: john_oikonomidis Wed Jun 29, 2022 12:08 am View latest reply... Το πιο άχρηστο Ποστ.... by: Billos Tue Jun 28, 2022 4:02 pm View latest reply... Προγραμματισμός Ρομπ... by: gkat Tue Jun 28, 2022 1:29 pm View latest reply... Μηχανική Παραμορφωσί... by: svk Tue Jun 28, 2022 12:31 pm View latest reply... Θέματα Μαθηματικών Ι... by: mc21100 Mon Jun 27, 2022 5:05 pm View latest reply... Θέματα Αρχών Αεροπορ... by: mannetis Mon Jun 27, 2022 4:16 pm View latest reply... Θέματα Ελικτικότητα ... by: virna_skl Mon Jun 27, 2022 4:08 pm View latest reply... |
Ονόματα Ηρώων RPG
Forum Rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
38 posts
• Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Ονόματα Ηρώων RPGShirokage20
Re: Ονόματα Ηρώων RPGΣε εποχές μεγάλου 'νομίζω ότι κάνω κάτι' κάπου στο τέλος γυμνασίου- αρχές λυκείου
VforVaggos Be proud to die by my Bankai.
Bankai. Senbonsakura Kageyoshi
Re: Ονόματα Ηρώων RPGΟταν επαιζα Lineage μια περιοδο κυκλοφορουσα με το 2GOOD4YOU...yeah...I know...
Tomorrow will take us away
Far from home No one will ever know our names But the bards' songs will remain...
Re: Ονόματα Ηρώων RPGεγώ έπαιζα cod με το όνομα "yourself" και έλεγε όταν σκότωνα κάποιον "You are killed by yourself"
![]() awesome?? πιο pathetic και από τον πάνω....
Re: Ονόματα Ηρώων RPG
Εγώ θα σου απάνταγα IFUCKU. Aν είναι δυνατόν.
Φοβερό, αφού σκέφτομαι να το βάλω και εγώ στο φόρουμ και μόλις τρολλάρω κάποιον να του γράφω: You are trolled by me. Άλλο καλό που είχα για κανένα μήνα ήταν το: gamwthmanasou. Be proud to die by my Bankai.
Bankai. Senbonsakura Kageyoshi
Re: Ονόματα Ηρώων RPG
Το σωστά ονόματα από αυτή την μυθολογία είναι : Shub Niggurath ![]() η Spoiler: show ![]() It seems that common sense, is not so common after all...
Re: Ονόματα Ηρώων RPGNagasneutron.....εβαλα το ταλεντο μου να το κανω οσο πιο geeky γινοτανε για να ισορροπησω την καφριλα των ονοματων στο wow στο γυμνασιο...... Και επειδη κατι ειδα πιο κατω για cod εχω δει και το θεικο ονομα ´your mother´ και ελεγε you were killed by your mother......παιζει και καποιος να το εχει πει...
Re: Ονόματα Ηρώων RPGImaqtpie
38 posts
• Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4