johnioannou wrote:πως εκανες ποστ ρε συ?
johnioannou wrote:εχω βρε μονο το reply.οχι να κανω καινουριο ποστ
Navigator
![]()
Recent Topics
![]()
Εργασια Μηχ. Σχεδιου...
by: Nikolakis Mon Jan 18, 2021 8:02 pm View latest reply... Θέματα Χημείας... by: Barzul Mon Jan 18, 2021 3:06 pm View latest reply... . by: mm20435 Mon Jan 18, 2021 2:37 pm View latest reply... Εφαρμοσμένη Ρευστομη... by: K.Mech Mon Jan 18, 2021 11:21 am View latest reply... Παλια θεματα (spam t... by: nm20255 Mon Jan 18, 2021 11:12 am View latest reply... Το πιο άχρηστο Ποστ.... by: alexg20 Sun Jan 17, 2021 5:01 pm View latest reply... Φυσική Ι by: Geodim23 Sun Jan 17, 2021 4:31 pm View latest reply... Φυσική ~ Εργαστηριακ... by: t_asprodenes Sun Jan 17, 2021 1:27 pm View latest reply... Συστηθείτε στο Forum... by: Efth.gr Sat Jan 16, 2021 7:52 pm View latest reply... Εξεταστική by: xenia_markou58 Sat Jan 16, 2021 6:52 pm View latest reply... |
Συστηθείτε στο Forum!!
Forum Rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται. Re: εγγραφη
Και μετά ορισμένοι παραπονιούνται ότι ντε και καλά η λέσχη χρησιμοποιεί κατεψυγμένα κρέατα. Τουναντίον λοιπόν.
- soti
Βασικά...Καλησπέρα σας!Καλησπέρα παίδες!
Μάριος 3ο έτος-Μηχανολόγος Κουράστηκα ήδη από τις παρακολουθήσεις των μαθημάτων... " Αν κάποιος σου πει "γύρνα να στη βάλω " και δεν κρατάει ποδιά στα χέρια του , τρέεεεχα! "
-Λεωνίδας Κουτσόπουλος-Masterchef 2019
Re: Συστηθείτε στο Forum!!Πρωτοετήςφοιτήτρια μηχανολογίας, καλησπέρα σας
![]()
Στοιχεία μηχανών 1Καλώς σας βρήκα, Βασίλης 2ο έτος!
Re: Συστηθείτε στο Forum!!Άκυρο ποστ
Re: Συστηθείτε στο Forum!!Γιάννης
Ναυπηγός 1ο Ετος
Re: Συστηθείτε στο Forum!!Νικήτας
Μηχανολόγος 1ο
Ξεκίνημα στο ΕΜΠΚαλησπέρα σε όλους,
Είμαι νέος στο ΕΜΠ και στο epolytexneio και για αυτό θα ήθελα μερικές συμβουλές για τη ζωή στη σχολή τα επόμενα χρόνια. Υ.Γ. - Έπρεπε κάπως να κάνω το πρώτο μου πόστ ![]()
Re: Συστηθείτε στο Forum!!ακυρο ποστ
κατι επρεπε να γραψω ![]()
Re: Συστηθείτε στο Forum!!thanos
mix mix 2o
Return to ΞΕΚΙΝΗΜΑ στο e-polytexneio.gr! Who is onlineRegistered users: Google [Bot], shiro |