ξέρει κανείς πότε είναι η ορκομωσία φετος?
Ευχαριστω
Navigator
![]()
Recent Topics
![]()
Υδροστατική & Ευστάθ...
by: giorgosrallis7 Sat May 14, 2022 11:48 am View latest reply... Mηχανολογικό Σχέδιο ... by: giorgosrallis7 Sat May 14, 2022 11:29 am View latest reply... Φυσική ~ Εργαστηριακ... by: kpasias Thu May 12, 2022 1:52 am View latest reply... Το πιο άχρηστο Ποστ.... by: pksz Wed May 11, 2022 10:08 pm View latest reply... Παλια θεματα (spam t... by: sid Wed May 11, 2022 12:24 am View latest reply... Οδηγός Μαθημάτων 2ου... by: nm20255 Tue May 10, 2022 7:31 pm View latest reply... Ανανεώσιμες Πηγές Εν... by: ROTAS Tue May 10, 2022 7:08 pm View latest reply... Εργασία Μηχανική Ρευ... by: ROTAS Tue May 10, 2022 6:59 pm View latest reply... Εργασίες στην Ηλεκτρ... by: nm19404 Tue May 10, 2022 6:56 pm View latest reply... υλη μαθηματων... by: teoyiannos Tue May 10, 2022 5:56 pm View latest reply... |
Aπονομή διπλωμάτων
Forum Rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
33 posts
• Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
ορκομωσία 2014ξέρει κανείς πότε είναι η ορκομωσία φετος?
Ευχαριστω
Aπονομή διπλωμάτωνΒασικά δεν γνωρίζω, γίνεται ξεχωριστά για κάθε σχολή ή για όλο το ΕΜΠ; Υποθέτω πως αν γίνεται ξεχωριστά για κάθε σχολή, τότε θα γίνεται σε κοντινές μέρες. Έχετε ακούσει τίποτα για φέτος; Έχει πάει 13 Μαϊου και για εμάς της ΣΕΜΦΕ τουλάχιστον, δεν έχει ακουστεί το παραμικρό.
Graduate student at: Centre for Doctoral Training in Partial Differential Equations (Analysis and Applications) - University of Oxford.
Re: Ξέρουμε τίποτα για απονομή διπλωμάτων;Συνήθως είναι τέλος Μάη/αρχές Ιούνη αλλά εμένα από τη γραμματεία των μηχανολογών μου είπαν (το Δεκέμβρη όταν ρώτησα) ότι φέτος λόγω της κατάστασης θα αργήσει το όλο πράμα.
I'm a horny engineer Leonard. I never joke about maths or sex.
Re: Ξέρουμε τίποτα για απονομή διπλωμάτων;Στις 10/06/2014 είναι η απονομή για τους Χημικούς μηχανικούς...
http://www.ntua.gr/announcements/genera ... x_2013.pdf Όποιος μάθει οτιδήποτε για οποιαδήποτε άλλη σχολή του ΕΜΠ, ας γράψει εδώ. Graduate student at: Centre for Doctoral Training in Partial Differential Equations (Analysis and Applications) - University of Oxford.
Re: Ξέρουμε τίποτα για απονομή διπλωμάτων;Βγηκαν και για μηχανολογους
Re: Ξέρουμε τίποτα για απονομή διπλωμάτων;Μηπώς θα μπορούσες να αναρτήσεις και σχετικό link γιατί δεν βρίσκω καμία ανακοίνωση στο net.Thanks εκ των προτέρων.
Re: Ξέρουμε τίποτα για απονομή διπλωμάτων;Βγήκε πάντως για τους Πολιτικούς Μηχανικούς: http://www.ntua.gr/announcements/genera ... i_2014.pdf
Graduate student at: Centre for Doctoral Training in Partial Differential Equations (Analysis and Applications) - University of Oxford.
Re: Ξέρουμε τίποτα για απονομή διπλωμάτων;
Στο ιντερνετ εγω δε βλεπω κατι. Μια απ τη γραμματεια μου το πε
Re: Ξέρουμε τίποτα για απονομή διπλωμάτων;Ποτε ειναι η απονομη για μηχανολογους?
Re: Ξέρουμε τίποτα για απονομή διπλωμάτων;
Ok ευχαριστώ.Αν μάθεις κάτι ενημέρωσε μας ![]()
33 posts
• Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4